Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

fre 26-aug-2005 8:52



Media:
————————————- Morgonblaskan ————————————-
Jobb; vi kanske ska ta oss en funderare på om vi kan lita på att marknaden ”fixar” jobb åt oss. En återgång till statligt ägda företag kanske inte är så fel. Att driva företag kollektivt borde också vara ett alternativ.

Ledaren; om den ledaren hade skrivits av Dan Möllengård (fp) så hade jag inte reagerat nämnvärt. Men när det så tydligt framgår att det är en Folkpartist som skriver ledaren så tycker jag det känns ”fel”. Nu kommer ju Miriam Nordfors från Liberala Nyhetsbyrån så då är det väl i och för sig inte så konstigt.
Men jag vill liksom att Ledaren ska vara så opolitisk som möjligt. Vi läsare behöver en nyanserad opartisk granskning av politiken. Får vi inte tillräcklig politisk propaganda via andra artiklar och från de politiska partierna självt?

Höga elpriser; där ser man vilka positiva effekter det fick att ”avreglera” den marknaden. Är vi nöjda? Har det ökat vår valfrihet? Har det gynnat kunderna?

Strömmarn; jag vidhåller, försök hitta krafter som vill och kan driva det som ett vandrarhem.

Äldreplatser; och politiska ”utspel” och ”valfläsk”. Det är tråkigt, utomordentligt tråkigt när politiker ”kohandlar” med folks hälsa och då speciellt en värdig ålderdom.
Det skulle inte ”kosta skjortan” om politiken ansträngde sig och överlät åt tjänstemännen att tillse att platserna anpassas efter behovet. Antalet äldreplatser kommer att ”hoppa lite upp och ned” men det kommer mest att stiga. Det är ju en ”äldrebom” på gång, det vet ni väl, eller?

Storbankernas vinst; och här sitter jag och betalar avgift för att få tillgång till en internetbank så jag kan sköta en del av bankens administration? Hur dum är man egentligen?

Jerusalem; kan inte människorna där nere besinna sig? Hämnd och ”mothämnd”, det tar ju aldrig slut. Vari består den egentliga drivkraften? Hat? Religiös fanatism? Krig på sandlådestadiet (Du är dum då slår jag dig etc.)? Jag har verkligen försökt förstå.

Fågelinfluensan; den lilla notisen, på sidan 27, skulle Aftonbladet ha läst innan de ”körde” gårdagens ”skrämselartikel”.

Serier; dött lopp mellan ”Ernie” och ”Hälge”. Bägge får 10 poäng.
————————————————————————–

Djur:
Våra katter är i upplösningstillstånd. I går kväll gav vi dem kokt strömming i stället för torrfodret. Nu svälter de. Vi har bestämt att de får inget nytt torrfoder förrän de ätit upp fisken. De har inte rört den än. Och så anser de att jag är en ”taskmört”!

Fredag, är det en bra dag?

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “God Morgon!”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.