Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

ons 24-aug-2005 15:35Media:
Radio, RixFm, är det jag helst lyssnar på om jag nu har radion på över huvudet taget. Jag gillar tystnaden. Utan tystnaden skulle jag ju inte höra väsandet/tjutande i huvudet. Det där vart ett skämt. RixFm, gillar jag p.g.a. programledarna eller kanske just mixen; Titti, Roger & Fylking. Det är väldigt olika personligheter. Och jag gillar deras ”munhuggeri”.

Bloggare:
Jag har djupstuderat ytterligare en bloggare, Stig-Björn Ljungren: opinion2002.nu [not: 16/2-2011: Jag är osäker på om det är SBL som bloggar där nu. Med svag grå text står där 'Per']. Han gillar jag skarpt. Han har roliga och intelligenta kommentarer om det mesta. Han är dessutom ”proffstyckare”. Statsvetare till sin profession och föreläser gärna inom området opinionsfilosofi, om jag fattat det hela rätt. Och så kallar han Jan Guillou för Jan Banan och sånt tycker jag är kul. Han hjälpte också till att få mig att ta tag i projektet ”Min CV” som jag funderat på ett tag. Så den ger jag mig i kast med genast!

afa:
Jag har fått löneförhöjning! Nej det blev fel, jag har fått ersättningshöjning. Det är afa, som har kommet med ett "värdesäkringstillägg", det ni. Jag blir, netto, 103 SKR rikare per månad. Välkomna pengar!

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “God Eftermiddag!”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.