Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

tis 23-aug-2005 23:16CoopMedmera:
”Gick” in på deras hemsida och klickade mig fram till kontakt via ePost. Jag ville fråga hur man bär sig att få in sina från OKQ8 och Vattenfall in i Coop Medmera poängsystem. Jag skickade frågan 16:44:46 och fick svar 16:47. Det kallar jag snabbt!
Det tråkiga var bara att man måste handla med MedMerakortet (ha pengar på det) på OKQ8 för att få MedMerapoäng och då förlorar man ju OKQ8-poäng? Är det en bra deal? Vattenfall får jag kolla upp noggrannare men det byggde också på att man hade pengar inne på MedMerakontot. Och det har inte vi. Av någon anledning tvekar vi?

Sängen:
Jag lade mig för att vila en liten stund innan jag skulle iväg till jympan. Det var något som inte stämde? Jag tycket att det lutade lite? Och efter en del undersökande så såg jag att den lånade sängspiralfjäderbotten låg lite uppå min hustrus ribbotten.
Efter att ha ”flyttat” samtliga löst liggande ribbor ”åt sidan” samt skruvat loss en som jag skruvat fast vid ett annat tillfälle så ”gled” sängbotten ned på plats.
Anledningen till att jag skruvade fast en del av hustruns ribbotten beror på att när jag någon gång satte mig där så skedde någon slags fysikalisk grej och jag brakade ned i, mot golvet. Mycket obehagligt. Det motverkades genom att skruva fast tre av sängbottenribborna. Den i mitten och de två i ändarna.

Jympan:
Gunilla skötte sig alldeles utmärkt, Ljudanläggningen (nya) krånglade lite i början, ena ”kanalen”. Jag ”pillade” lite på kablar och kontakter och rätt som det var så var det ljud i samtliga fyra högtalare. Det var massor med motionärer. Synd bara att informationen om att de första gångerna inte kommer att vara KI-jympa inte gått fram. Utan att det kommer senare, i september.

Bastun:
Blev ju som förväntat. Jag hade bjudit in fyra funktionärer, ingen kom. Jag envisas ju intill idioti om att mix bastu är något naturligt. Av någon märklig anledning är inte det kvinnliga könet av den åsikten. Bättring! En eloge dock till ”G” som faktiskt tackade nej. ”A” hade ”giltigt skäl”. De resterade två verkade låssas som om det regnade. Eller så läser de inte sin ePost.

Aftonbladet (tisdag 23:e):
I stället för trevligt intellektuellt sällskap hänvisas jag ju till tveksamma substitut, kvällspress. Jag inbillar mig att Aftonbladet är den minst ”onda” så jag köper den. Och vad hittade jag där för något som stimulerade de grå? Inte mycket.
Att socialförsäkringarna blir en ”het” valfråga står väl ganska klart nu, eller? Sedan ser jag reprisen på ”morgonblaskans” fadäs med enkätundersökningen om vad arbetstagare tycker är värt att reagera på. Även i Aftonbladet har man valt att använda ord som ”tjalla” och ”skvallra”. Låg och dålig journalistik!
Vem bryr sig om ”Pianomannen” och ”Kattmannen”?
På sidan 22 reagerar jag över vad som står vid ”Insänt”. Det är väl inte bara män som är otrogna? Gifta kvinnor med barn ”härjar” de också. Skärpning! Lite mera nyans tack!
På sidan 23 uppmanar Lotta Gröning läsarna att ePosta in förslag på ministerfunktioner? Kunde hon inte ha vänt på det? Vilka kan vi ta bort?
På sidan 24-25 ”ojjas” det över att ”Sommartorpet” går i graven och ingenstans i artikeln hittar jag det verkliga motivet, att det var olagligt? Var tog den vinklingen vägen?
Sedan läser jag att Agneta Sjödin har en pojkvän? Där ”sket” sig ju den förhoppningen. Om nu hustrun skulle lämna mig, menar jag.
Det absolut roligaste i tidningen kommer sist, av Anders Westgårdh, jag citerar sista meningen: ”– och som tonårsförälder löper man ständigt risken att bli folkpartist.”

Allmänt:
Nu ska jag rasta hunden och sedan står sängen och väntar!

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “God Natt!”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.