Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

tis 23-aug-2005 14:54Hunden:
Jag gav upp ringandet till veterinären så jag skev ett brev och åkte dit med det. Väl där visade det sig att det var något fel på telefonerna, ingen kom tydligen fram? Det tutade upptaget för alla? Jag fick i alla fall lämnat mitt brev och jag fick beskedet att veterinären skulle se till att det blev ordnat ett utlåtande.

Bensin:
”Bensinkriget” fortsätter ju i Trollhättan. Så på väg till jobbet svängde jag in till OKQ8 och ”slog till”. Visserligen till priset 08,48 SKR/liter. Jag såg nämligen, i ögonvrån, när jag körde förbi Saab Ana att Shell där hade ett pris på 08,18 SKR/liter. Efter ett snabbt kalkylerande och värderande bestämde jag mig för att det inte var värt (40*0,3=) 12 SKR att så i en kö och vänta. Jag gjorde ju ändå en ”vinst” med ca ((40*11,65)-(40*8,48)=) 127 SKR.
Tänk, jag har inte riktigt fattat av vilken anledning de ”bensinkrigar”, just i Trollhättan?
Jag kom på vad "priskriget" berodde på: Det var Shell som byggt ny automatstation och så ville de premiärvisa sig. Och samtidigt passade de på att säga att de skulle vara den billigaste automatstationen och det svarade konkurrenterna på. Så började det.

Jobbet:
Jag var till jobbet och lämnade kopior på F-kassans provisoriska beslut om tidsbegränsad sjukersättning (fr.o.m. 1 september t.o.m. 31 december). Det ”slutliga” kommer när socialförsäkringsnämnden tagit beslut.
Jag passade också på att hälsa på mina arbetskamrater. Det hade jag inget för, de var i Borås! Nåväl jag fick träffat; Birgitta, Lars C & Mattias och så fick jag hälsat på nye IT-chefen. Jag hejade också på Helena och några till. Och det var ju rätt bra utdelning, tycker jag.

Mat:
Jag passade på att ta ”revansch” idag, när jag körde förbi Överby. Jag ”smet” in på Coop Forum och köpte en påse korvbröd. När jag kom hem värmde jag vatten i vattenkokaren, lade korvarna i en panna och hällde på det heta vattnet. Sedan gick jag ut och rastade hunden och när jag kom in var varmkorvarna perfekta!

Vila:
Hamnade i ”komasömn”. Lade mig för att vila ca 12:00. vaknade första gången ca 13:00 och tänkte att: ”Nä, nu måste jag upp!” 14:15 lyckades jag tvinga mig upp och fick i mig en kopp kaffe.

Hälsa:
Förutom tröttheten relativt OK. Jag har fått ett preliminärt besked om operation! Jag är uppsatt i slutet på september och kallelse kommer. Nu är det nära!

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “God Eftermiddag!”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.