Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

mån 15-aug-2005 22:30Jag har blivit misshandlad, av min hund.
Vi gick ut men först skulle vi ut till soprummet. Jag sätter hunden utanför och lägger kopplet framför henne. Öppnar dörren, "ställer upp den", går in och slänger soppåsarna. Stänger dörren. Går fram till hunden för att ta upp kopplet (vilket vi gjort hundratals gånger förut).
Då hoppar hon upp mot mig och skallar mig på läppen (vilket hon aldrig gjort tidigare). Jag hoppas att hon hoppar upp av "glädje" och att det därpå följande morrande var ett resultat av att hon också fick ont och kanske trodde att jag "bet" henne?
Hur som helst, när hon eller vilken hund som helst morrar (eller vad som helst) gör utfall mot mig så reagerar jag instinktivt och försätter "hotet" ur stridbart skick, som det heter. Så hunden fick finna sig i att bli nedtryckt mot marken utan att kunna röra en muskel, möjligtvis ögonen undantagna.

Därefter var vi finfina kompisar, tyckte hunden och hon var noga med att kolla mig hela tiden. Jag kunde väl inte riktigt släppa händelsen så jag gick väl och muttrade en bra stund.

Jag fick också sympatiskt medhåll från hustrun som genast såg min svullna läpp.

Att få "slag" mot huvudet är inte något som förbättrar mina besvär kan jag ju också tillägga.

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Misshandlad”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.