Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

tis 9-aug-2005 10:28Har tittat en del på ett "projekt" som har legat i "träda". Det är dokumentationen av "all" den kunskap jag samlat på mig om nack- och ryggbesvär och då speciellt diskbråck och Cervikal Spinal Stenos (vilken är min diagnos).

Att den legat i "träda" beror på att det är rätt så omfattande och det är mycket jobb med att anpassa det för webben. Sedan ska jag hitta en gratisplats för det någonstans också. Det är ju några MegaByte, för närvarande 28 MB. De flesta gratisplatser erbjuder 10-20 MB

Får väl se vad jag kan hitta och sedan ska ju orken räcka också.

Nu är det paus!

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Dokumenterande”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.