Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

mån 25-jul-2005 9:02God morgon!
Har precis ringt veterinären. Vi behöver ett intyg på att vår hund har en livslång sjukdom och att den sannolikt är medfödd. Vi har då möjlighet att få lite ekonomisk hjälp, för dyra läkemedel, via hundens uppfödare och dess uppfödarförsäkring. Den försäkringen har något om ”dolda fel” och gäller i två år.
Nu har veterinären semester så vi får ringa igen den 27 augusti.

Nästa steg idag blir att korta och sträcka kedjan på cykeln. Det har fått vänta i över en vecka nu.

Igår blev det en ”hektisk” dag. Det började med att vi, hustrun och jag, bestämde att vi skulle städa ur den utflyttade sonens rum. Planen är att hustrun ska få ett ”eget” rum, som jag har.

Först ville jag bara plocka i ordning mina cykelgrejer. Mitt upp i detta saknade jag ett kartfodral. Ni förstår vad det betyder när man saknar en sådan vital del! Jodå, jag gick igenom mitt rum nedifrån och upp. Det resulterade givetvis att mitt rum också blev ”städat”. Kartfodralet hittades i en låda högst upp under taket.

Utöver detta hade hustrun bokat tvättstugan mellan 12-17.

Men, faktiskt! Utan stress och i relativt lugnt mak hann vi med. Vi hann till och med att fotografera katterna lite och skicka bilder till deras uppfödare.

Sonen kom efter jobbet. Vi åkte sedan hem till honom med det ”bortstädade” och tittade på hans, tycker jag, mycket tjusiga lägenhet.

En skön promenad på skräcklan blev det. Där mötte vi en husse och det lilla nyförvärvet, en Cavalier King Charles Spaniel. Vår hund hade fräckheten att bete sig aggressivt mot denna lilla orädda hanvalp.

Vi tror att hennes aggressivitet i just detta fallet var en ”tillsägelse” om att valpen var lite väl påflugen för valpen blev inte det minsta rädd. Det blev däremot valpens husse.

Tråkigt när hundar, som våran, beter sig på det sättet, man vill ju att ens hund ska vara världens snällaste hund. Speciellt mot valpar.

Hemma igen blev det en lugn kväll framför en DVD-film: Walt Disneys ”Pirates of the Caribbean” med popcorn och salta pinnar.

Nä, som sagt, nu ska cykeln fixas!

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Allmänt”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.