Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

lör 23-jul-2005 13:07Håller på och trixar med telias ePostserver. 1. Det är något fel med den, den går trögt. 2. En kontakt har meddelat att all ePost hon försöker skicka till mig, även svarande, ”studsar” tillbaka med meddelande om att min ePost-adress inte skulle finnas?

Jag kanske har hittat ”felet”. För ett tag sedan ändrade jag inställningarna på telias webmail-sida. Till att stoppa skräppost. Det kan vara så, om en avsändare har en signatur som t.ex. innehåller en bild och då främst en rörlig bild eller någon form av VBscript ellet Jscript så kan den bedömas som skräppost och antingen läggas i servens skräppostkatalog eller ”skickas tillbaka”.

Just nu försöker jag ”ändra tillbaka” till att ePostservern INTE ska stoppa ”min” skräppost. Det kan min egen säkerhetstjänst på min PC sköta.

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Teknik”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.