Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

tis 12-jul-2005 23:40Ja idag har jag härjat mer än vanligt!

Det började med att jag hade tvättstugan 07:00-12:00. Om det nu inte var tillräckligt varmt ute så blev det definitivt varmare i tvättsugan.

Kokade lite potatis för att förbereda för sillen och gräddfilen.

Var till Överby och gjorde lite investeringar. Ett Telia Refill med mb-nr: 076-8072919. Kostade 395 SKR. Då följde det med 250 SKR i värdebevis. Sedan registrerade jag numret och då fick jag ytterligare 100 SKR. Så nu är kortet tankat med 350 SKR. Så hitintills har det kostat mig 49 SKR. Knepigt att det ska behöva kosta något alls, egentligen.

Det där telia refill abonemanget ska jag ha när jag är ute och cyklar. Jag har tidigare dåliga erfarenheter av andra operatörers täckning. Alltså litar jag inte på mitt nuvarande: Campus Mobile, med mb-nr: 0731-586002.

Jag köpte en karta också, nr 3, över mellersta östra Sverige.

Jag var till apoteket också och tog ut lite mediciner min kropp behöver. Dessutom köpte jag också Koffeintabletter och 10 st kanyler. Det var ett väldigt smygande med kanylerna och så fick jag skriva på ett papper och berätta vad jag skulle använda dem till. Ja vad tror ni?
Just det, till att plocka ur flisor och annat smått som kan sätta sig i sår. En elastisk binda blev det också.

På coop Forum handlade jag cykelfärddryck, i mitt fall innebär det Coca-Cola och RedBull. Ett paket dextropur tabletter, en kaviartub, våtsavetter, myggsavetter och tvättmedel Y3.

Hemma satte jag igång med att först plocka in tvätten och sedan smörjde jag växelvajern på cykeln. Knepig konstruktion. Lyckades bryta sönder en plasthake i handtagsdelen. Men det verkar sitta ändå. Krånglar det så kommer eltejpen fram. Växeln funkar utmärkt nu.

Sedan var det dags för Friskis&Svettis 19:00-20:00. Jag är s.k. värd numer. Och det var Charlotte som ledde. Bra jympa. Tyvärr så krånglade musikanläggningen. Ena slutsteget hade pajat så vi fick bara ljud på ena kanalen. Eftersom det är fyra högtalare kopplade till anläggningen så trixade jag en stund och fick ut ena kanalens ljud i två av högtalarna, i rätt ända.

Efter det, en avkopplande seans i vår bostadsrättsförenings bastu. Faktiskt jätteskönt! Det är svalt när man kommer ut.

Lite kvällsmat satt helt rätt efter det.

Sedan dess har jag hållit på och packar cykelväskorna. Är klar nu.

Till morgonen ska jag skruva fast en backspegel och ta bort ”dragkroken”.

Nu är det dags att rasta hunden och sedan lägga sig och sova. God natt!

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

2 Kommentarer till “Allmänt”

 1. Siv Sweden

  Du menar alltså att du inte kommer och hejar på oss på kraftprovet!
  Vi får väl hoppas du får en trevlig cykelupplevelse istället. Hur långt ska du åka egentligen?
  Ha det så gott Siv

 2. Nisse Sweden

  Jo just så blev det ju. men vi hade ju turen att stöta på Er i söndags. Det var trevligt. Jag har också noterat era tider:
  Sune (55): 52:47, 186:e plats.
  Siv (57): 58:04, 36:e plats.
  Tommy (62): 66:37, 586:e plats.
  Jag är mer än stolt över min vänner! Och du Siv, notera ålder på Tommy.
  Ha’ de’!

Skriv en kommetar till “Allmänt”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.