Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

ons 8-jun-2005 13:06Nu har jag åtnjutit en skön vilostund på min vibratordyna. Dynan lägger jag i sängen och sedan mig själv ovanpå. Startar alla tio motorerna och slappnar av. Efter 15 min stängs den av automatiskt. Just precis när den stängs av infinner sig en extremt tydlig avslappningsfas.
Detta är kanon för min hud på ryggen framför allt. Den har under flera år nämligen fått för dålig blodcirkualtion. Vilket beror på att flertalet av mina ryggmuskler är ständigt spända och därmed ”stryper” blod och näringstillförsel till huden, på ryggen. Man får då något som en del kunniga kallar ”apelsinhud”. Huden blir nästintill läderartad.
När jag genomgick en akupunkturbehandling gick det inte att få in nålarna på vissa ställen, de böjde sig.
Främsta anledningen till att jag har ständigt spända ryggmuskler beror på att ca 4 av mina ryggmärgsnerver som utgår från nacken är klämda, direkt av s.k. bentillväxning på ryggmärgskotorna där ryggmärgsnerven lämnar ryggraden och indirekt klämda av de spända musklerna. En slags ’negativ’ spiral.

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Hälsa”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.